Sfoglia per Rivista EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE
Passata di pomodoro authenticity checks using δ18O analysis
2012-01-01 Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Camin, F.
Predictive models of wine tartaric stability using Fourier transform infrared spectroscopy
2012-01-01 Malacarne, M.; Bergamo, L.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R.
Validation of isotopic and elemental analyses of hard cheeses for origin traceability: international collaborative study
2012-01-01 Camin, F.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Larcher, R.
δ18O of wine ethanol for fraud detection
2012-01-01 Perini, M.; Camin, F.
Data di pubblicazione | Titolo | Autore(i) | Tipo | File |
---|---|---|---|---|
1-gen-2012 | Passata di pomodoro authenticity checks using δ18O analysis | Bontempo, L.; Ceppa, F.A.; Perini, M.; Camin, F. | Abstract in rivista | |
1-gen-2012 | Predictive models of wine tartaric stability using Fourier transform infrared spectroscopy | Malacarne, M.; Bergamo, L.; Bertoldi, D.; Nicolini, G.; Larcher, R. | Abstract in rivista | |
1-gen-2012 | Validation of isotopic and elemental analyses of hard cheeses for origin traceability: international collaborative study | Camin, F.; Bontempo, L.; Bertoldi, D.; Larcher, R. | Abstract in rivista | |
1-gen-2012 | δ18O of wine ethanol for fraud detection | Perini, M.; Camin, F. | Abstract in rivista |
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile